avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie?

In '64 parinti mei au achizitionat un teren de la o ruda fara a intocni acte de propietate,la folosit pana in anul '87 cand mi l=a instrainat mie cu act de v-c prin notariat si in anul '08 am intocnit carte funciara si intabulat pe numele meu.Dupa aceasta primaria a eliberat titlu de propietate peste cartea mea funciara mostenitorilor vechilor propietari pana in '64.As dori sa aflu cum pot intra in posesia acestui teren si in baza carui act normativ.#-o
In mod normal raspunsul ar fi: uzucapiune!

Dar, spuneti ca exista totusi un act de vanzare-cumparare incheiat la notar!!!!

Ar fi interesant de stiut ce acte au stat la baza incheierii acelui act de vanzare-cumparare autentificat de notar...
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare de bun imobiliar dubla miramrbl miramrbl Am cumparat in 1996 10 hectare de pamant extravilan , care a fost trecut la primarie si pe care am platit impozit . Pamantul a fost vandut acum o saptamana ... (vezi toată discuția)
Fond funciar ContSters254407 ContSters254407 Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu un proces - fond funciar? (vezi toată discuția)
Greseala mare la cartea funciara neleny71 neleny71 am cumparat o casa in 1996 ,si am inregistrat-o la fosta judecatorie a sect 2 in registrul de transcriptiuni cu uzufruct viager.In iunie 2006 propietara s-a ... (vezi toată discuția)