avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rea credinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rea credinta

Buna ziua ! Sunt in Norvegia si sunt in proces de divort cu sotul meu. Tribunalul Norvegian a decis(provizoriu) ca domiciliul copilului sa fie la mine iar tatal sa il poata vedea doar in prezenta mea sau a unei a trei persoane. Fetia are pasaportul expirat din septembrie 2011 si fostul meu sot refuza sa mearga la ambasada pentru efectuarea unui nou pasaport. Fostul sot e un om violent si consuma alcool zilnic. Pot constitui acestea argumente pentru a cere custodia unica a copilului si cum dovedesc ca din rea credinta fostul sot nu permite copilului plecarea in Romania .
Tatal meu este bolnav de cancer si ar dori foarte mult sa-si vada nepoata.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:53, 6 Mai 2012
pentru acest lucru trebuie sa consultati un avocat din Norvegia....acolo va judecati
Da,problema dvs.poate fi rezolvata doar de catre autoritatile norvegiene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil cristina helena cristina helena Buna ziua, am o fetiță de 8 luni născută in norvegia si nu ii pot face pașaport românesc deoarece ambasada din România in Norvegia imi cere hotărâre ... (vezi toată discuția)
Ajutor,sunt in norvegia cu copilul vreau sa ne intoarcem in tara! dismissed dismissed Sunt in Norvegia cu copilul minor. In Romania sunt deja in proces de divort si custodie reprezentata de avocat. Vreau sa ma intorc in Romania cu copilul ... (vezi toată discuția)
Ajutor!statul norvegian incearca sa-mi ia copilul prin abuz! dismissed dismissed Statul Norvegian ma ameninta ca daca tatal, ,nu este de acord ca fiul nostru sa se intoarca in Romania cu mine,nu voi putea sa i-mi iau copilul cu mine inapoi ... (vezi toată discuția)