avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte necesare la vanzarea unui teren - e necesar ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte necesare la vanzarea unui teren - e necesar cadastrul daca exista titlu de propietate?

vreau sa cumper o bucata de pamant vanzatorul are titlu de proprietate mai este necesar cadastrul sau este de ajuns prezenta la notar pentru actul de vanzare cumparare
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:11, 6 Mai 2012
Cadastrul și întabularea sunt necesare pentru încheierea oricărei tranzacții care are ca obiect un imobil.
Pentru tranzactionarea unui teren,este necesar sa existe dovada de intabulare a dreptului de proprietate al vanzatorului asupra acelui teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare ContSters98379 ContSters98379 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Mama mea trebuie sa primeasca dela bunica mea, 20 ari de pamant, loc de casa. As dori sa stiu ce acte trebuie facute pt a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o bucata de pamant iar in contract am gresit satul miioan miioan Am cumparat o bucata de pamant iar in contractul de vanzare cumparare a intervenit o eroare. Pamantul se afla in com. Pestisani , sat. Bradiceni iar in ... (vezi toată discuția)