avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde depun plangere penala pt. marturie mincinoasa in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde depun plangere penala pt. marturie mincinoasa in caz de schimbare de domiciliu?

Pe scurt:

Fapta intamplata in Cluj. Procurorul a dat NUP motivandu-se cu 18^1 si avand la baza niste marturii false.

Nu as dori ca acele persoane sa scape "prea ieftin" si m-am gandit sa depun plangere penala impotriva mea lor pt. marturie mincinoasa.

Sunt constient ca vor primi o amenda admnistrativa de 300-400 lei ... insa...cat sa ii pun pe drumuri...

Problema mea: Eu sunt momentan in Bucuresti, cu buletin de Bucuresti. Deci , pot depune plangerea la parchetul sectorului unde locuiesc?

Probabil ca as dori sa cer si revizuirea cauzei intrucuat am niste mici dubii asupra corectidunii domnului procuror. Pot cere revizuirea la "Bucuresti" sau se va face tot la Cluj.

Chestia e ca as avea cam 50,50% sansa de reusita si nu as dori ca pentru niste baieti de 2 lei sa fac drumuri "fara numar" cu trenul/avionul.

1.Nu este NUP este SUP din moment ce procurorul de caz a a aplicat prevederile art.18 indic.1;

2.Aveti dreptul de a va plange impotriva solutiei procurorului la procurorul ierarhic superior acestuia,iar ulterior,in cazul in care solutia nu va multumeste,la instanta de judecata.
Am facut... si pierdut -)
Si atunci,cu ce va putem ajuta?
Am zis. Acuma stau in bucuresti, si doresc sa depun plangere pt. marturie mincinoasa si cerere de revizuire.
O fac la cluj sau la Bucuresti?
La ce vreti dvstra sa faceti cerere de revizuire?

Alte discuții în legătură

Cerere revizuire - parchet xuser xuser In cazul in care formulez o cerere de revizuire: 1. pot sa cer audierea mai multor martori noi? 2. dosarul va primi un alt procuror de caz, sau va ramane ... (vezi toată discuția)
Redeschidere/revizuire in cad de 18^1 xuser xuser Speta de caz concreta: -cineva a platit cu file CEC de 250 000 leo fara acoperire pt. a procurora anumite produse IT (falsificand si o gramada de ... (vezi toată discuția)
Se poate redeschide un dosar penal inchis? Vasile75 Vasile75 In August 2009 am depus o Plangere Penana impotriva cuiva pentru Marturie Mincinoasa si Fals in declaratii pt ca respectiva persoana a deschis la Judecatorie ... (vezi toată discuția)