avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de a parca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de a parca

Buna-ziua!
Locuiesc intr-un bloc privat cu parcare exterioara privata.
Eu nu am loc de parcare cumparat si as dori sa va intreb daca cei care imi vin in vizita (prieteni, familie) pot parca in fata blocului. Mentionez ca nu se parcheaza pe niciunul dintre locurile private si nici nu se blocheaza caile de acces. Cei care ne vin in vizita parcheaza intr-un colt al blocului, zona pe care eu o consider comuna intrucat este chiar langa buncarul de gunoi. In plus fiecare dintre locatarii blocului detin cota-parte din drumul de acces, si mi se pare foarte normal ca atunci cand vine cineva in vizita sa poata parca langa bloc, atata timp cat nu blocheaza sau nu ocupa locurile private.

Va multumesc si vreau sa va rog sa-mi oferiti si o baza legala!
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 23:49, 6 Mai 2012
Daca nu exista un semn care sa interzica parcarea nu vad care este problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culoarul de acces catre garaje si acces in bloc e considerat spatiu comun al locatarilor scarii sau spatiu privat? cristaminap cristaminap Cum ne putem proteja sanatatea si securitatea in caz de incendiu, cutremur, de urgenta medicala s aude acces cu obiecte voluminoase necesare locatarilor scarii ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)