avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neexecutare Hotarare de partaj de bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neexecutare Hotarare de partaj de bunuri comune

Acum cinci ani am incheiat divortul odata cu partajarea de bunuri comune,mai important este apartamentul care l-am cumparat imediat dupe 1990 impreuna,.Acum as vrea sa-idau la baiatul meu care are 22ani partea mea ,adica kumatate dar eu nu am locuit in casa ,nu am platit impozit nu am mai trecut pe acasa de 5 ani .Mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: esty , utilizator 20:05, 7 Mai 2012
Buna seara. odata cu actiunea de divort s-a judecat si partajul ? Ce a hotarat instanta? Daca imobilul bun comun I s-a atribuit fostului sot, in natura, dansul tb sa va plateasca sulta. Daca au trecut trei ani de la data procesului de partaj si fostul sot nu a platit sulta nu Mai aveti ce face. Dar poate ca solutia instantei a fost alta. Detaliati va rog .
Dle avocat asa este solutia a fost cea pe care dtra ati mentionat-o, eu trebuia sa primesc o sulta ,aceasta a fost solutia data de instanta, acum ce mai pot face? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fostul sot daniela2015 daniela2015 Am divortat de sotul meu de 1 an, nu am facut inca partaj si pe contarctul de casa este si el trecut. Problema este ca locuieste tot acolo, bea in fiecare zi, ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj george u george u Buna ziua, as vrea sa divortez de sotie si as vrea ca locuinta sa imi revina mie,eventual sa ii acord o despagubire lunara (nu imi permit altfel). Suntem ... (vezi toată discuția)
Partaj gaab gaab Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)