Acum cinci ani am incheiat divortul odata cu partajarea de bunuri comune,mai important este apartamentul care l-am cumparat imediat dupe 1990 impreuna,.Acum as vrea sa-idau la baiatul meu care are 22ani partea mea ,adica kumatate dar eu nu am locuit in casa ,nu am platit impozit nu am mai trecut pe acasa de 5 ani .Mai pot face ceva?
Buna seara. odata cu actiunea de divort s-a judecat si partajul ? Ce a hotarat instanta? Daca imobilul bun comun I s-a atribuit fostului sot, in natura, dansul tb sa va plateasca sulta. Daca au trecut trei ani de la data procesului de partaj si fostul sot nu a platit sulta nu Mai aveti ce face. Dar poate ca solutia instantei a fost alta. Detaliati va rog .
Dle avocat asa este solutia a fost cea pe care dtra ati mentionat-o, eu trebuia sa primesc o sulta ,aceasta a fost solutia data de instanta, acum ce mai pot face? Va multumesc
Divort cu partaj
george u
Buna ziua, as vrea sa divortez de sotie si as vrea ca locuinta sa imi revina mie,eventual sa ii acord o despagubire lunara (nu imi permit altfel). Suntem ... (vezi toată discuția)
Partaj
gaab
Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)