sunt consilier juridic stagiar la o firma. aici mai este un consilier juridic care imi este indrumator (deocamdata nu am semnat un act in acest sens, dar am discutat).
problema mea este ca nu se preocupa de persoana mea ca sa ma "invete" cat de cat aceasta meserie.
stiu ca meseria se fura dar nu am de la cine caci este o persoana care face totul singura.
as dori niste sfaturi cum sa fiu propriul meu autodidact.
cum sa reusesc sa ma descurc ca sa invat ceva, caci ma ingrozeste examenul de definitivat la care poate nu voi face fata, caci nu voi avea experienta.
va multumesc
nu iti fie teama si indrazneste.daca deja lucrezi la o firma ca si consilier juridic nu trebuie decat sa incepi propriu zis sa mergi la instante si sa nu iti fie teama chiar daca gresesti.
In ceea ce priveste examenul de definitivat, nu va fi asa cum iti imaginezi, cel putin aici in orasul meu deocamdata consilierii stagiari trebuie sa conceapa doar o lucrare avand o anumita tematica neavand nevioe de o mare exeperienta profesionala pentru a promova examenul.
Dumnezeu sa te ajute!
>sunt consilier juridic stagiar la o firma. aici mai este un consilier juridic care imi este indrumator (deocamdata nu am semnat un act in acest sens, dar am discutat).
>problema mea este ca nu se preocupa de persoana mea ca sa ma "invete" cat de cat aceasta meserie.
>stiu ca meseria se fura dar nu am de la cine caci este o persoana care face totul singura.
>as dori niste sfaturi cum sa fiu propriul meu autodidact.
>cum sa reusesc sa ma descurc ca sa invat ceva, caci ma ingrozeste examenul de definitivat la care poate nu voi face fata, caci nu voi avea experienta.
>va multumesc