avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general compensare furnizori-clienti externi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

compensare furnizori-clienti externi

Societatea noastra are un furnizor din Uniunea Europeana, care in acelasi timp ne este si client. Se pot compensa datoriile cu creantele? Pe ce baza legala? Sau cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Compensare datorii lenuborsan lenuborsan buna ziua, daca doua firme au la baza un contract de prestariservicii. in care una din firme are calitatea de furnizor si cealalta de client, se poate face o ... (vezi toată discuția)
Plata unei datorii cu o creanta eurolight eurolight Buna ziua, Va rog sa ne raspundeti cu privire la urmatoarea speta: Avem de incasat 30.000 de la un client si o datorie catre un furnizor de tot de ... (vezi toată discuția)
Compensare datorii-creante! elena.cringeanu elena.cringeanu Buna ziua!Am o problemuta! Am de recuperat o creanta in valoare de 33700 ron de la o societate careia i-am facturat produse in 03.09, cu termen de plata peste ... (vezi toată discuția)