buna ..am si eu o intrbare..am un copil de 2 ani si mai am unul de 6 saptamani ..tre sa fac din nou toate actele ..sau e suficient o cerere de prelungire a indemnizatiei...va rog mult cine ma poate ajuta cu un rasp va multumesc mult ..moni
1. Avand in vedere ca se suprapune CCC1 cu CCC2 veti proceda astfel:
- faceti o cerere catre angajator prin care solicitati prelungirea suspendarii CIM pana ce al doilea copil va implini 1 an, sau 2 ani, depinde ce varianta alegeti (atasati la cerere si o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil).
- cu o copie dupa decizia de prelungire a suspendarii CIM si o copie dupa certificatul de nastere pentru al doilecopil mergeti la Primarie (unde ati depus actele pentru CCC1) si completati o cerere de prelungire a CCC.
2. - In CCC2 se va intra ao doua zi dupa ce se termina CCC1.
- Daca optati pentru CCC2 pana la 2 ani veti primi aceeasi indemnizatie ca pentru CCC1 dar nu mai mult de 1200 lei.
- Daca optati pentru CCC2 pana la 1 an veti primi aceeasi indemnizatie ca pentru CCC1 dar nu mai mult de 3400 lei.
buna..am avut pfa...l-am suspendat inainte sa il nasc pe primul copil...pe 3 ani..cu al 2-lea copil mai prind doar un an suspendat pot sa fac cumva sa inchid firma sau pot sa il mai suspend inca un an ca sa iau 2 ani indemnizatie? firma mi-e suspendata pana in data de 1 aprilie 2013.. al 2-lea copil sa nascut 21 .03.2012..ce pot sa fac . pot sa inchid firma inainte de a se termina data suspendari..si daca da mai iau indemnizatie pana la 2 ani sa sa suspend inca un an... dar nu stiu ce sa fac..multumesc
Concediu maternitate
maryag
am nascut in 23 martie 2011 o fetita si am concediu de crestere pana in 23 martie 2013.si primesc 200 de lei alocatie si 860 de lei indemnizatie in total1060 ... (vezi toată discuția)