avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala sau Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala sau Pfa

Buna ziua,
Am o nelamurire, care este diferenta dintre Pfa si II.
Ce stiu eu este ca:
- Ii, poate desfasura mai multe activitati, poate avea angajati, este scutita de forfetar, ii trebuie sediu social, etc.
-Pfa, nu poate avea angajati, nu poate emite facturi.etc
Pentru ce-mi trebuie?, vreau sa prestez servicii cartre o firma x, dar doresc sa am si 1, 2 angajati.
Ce imi recomandati PFA sau II, si care sunt pasii care trebuiesc urmati, si care sunt cerintele.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:51, 10 Mai 2012
PFA si I.I. pot desfasura mai multe activitati, trebuie sa aibe un sediu social, emit facturi, pot avea salariati.
Intre PFA si II, nu prea mai exista deosebiri. Infiintati I.I.
Pe site-ul ONRC gasiti documentatia necesara pt. infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez un srl pentru un magazin online AndreiStoian99 AndreiStoian99 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru un magazin online cu dropshipping. Este necesar ca sediul social sa fie cu activitate? Trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Poate un bucatar sa devina persoana fizica autorizata? maxim63 maxim63 Daca ati putea sa imi dati orice informatie legata de practicarea meseriei de BUCATAR CA PERSOANA FIZICA.CEVA DE GENUL CUM ESTE IN ANGLIA;ADICA ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)