avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi de mostenitor

Sotul meu a decedat pe 8 iulie 2010.Nu am facut succesiunea.Acum i se restituie drepturi salariale(a fost cadru didactic)in urma unor hotarari judecatoresti,esalonat.De la liceul unde a lucrat am fost anuntata sa merg sa ridic o anumita suma de bani.Eu nu sunt unica mostenitoare,impreuna avem 2 copii majori,iar sotul are din prima casatorie un copil care e plecat de ani buni in italia,caruia nu i cunoastem adresa.Intrebarea mea este:cum pot intra in posesia acestor bani?Cum se procedeaza?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 85/2016 privind plata dif salariale cuvenite pers didactic aliam aliam Tatal meu , cadru didactic a decedat in anul 2015, luna iulie.Unitatea scolara unde a fost angajat i-a calculat drepturile salariale in baza legii nr. 85/2016, ... (vezi toată discuția)
Drept salarizare ana cornelia ana cornelia Un salariat a decedat in martie 2018 si familia nu a facut masa succesorala. Acum im iunie 2019 mai are drepturi salariale din hotarari judecatoresti si ... (vezi toată discuția)
Retinere c/v co necuvenit salariat decedat soucadan soucadan Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatorul caz.: Unui salariat incadrat cu CIM pe perioada nedeterminata, care in timp ce era in concediu de ... (vezi toată discuția)