avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua,

In cazul in care contractul colectiv de munca cu firma la care lucrez in prezent a expirat si nu a fost reinnoit, cate salarii compensatorii primesc in caz de concediere? Cu vechiul contract primeam 3 salarii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 7 Mai 2012
Daca vechiul contract nu a fost reinnoit, nici macar cu un act aditional pe o durata limitata,nu se mai acorda salarii compensatorii, decat in cazul in care in Regulamentul intern exista o asemenea reglementare.
Nu primiti niciun salariu compensatoriu , daca acordarea acestora nu este prevazuta in c.i.m., in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al angajatorului.

Expirarea perioadei de valabilitate a c.c.m. duce la neacordarea acestor salarii compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)