avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa

Fiind judecat in prezent pt infractiunea de ucidere din culpa, am posibilitatea de a ma mai inscrie la o facultate de drept?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:58, 8 Mai 2012
nu se cere cazier la inscrierea la facultate.
Pentru a se cunoaste exact daca veti avea sau nu cazier este necesar sa mearga un avocat la dosar.
Dupa ce veti fi judecat va fi mai usor de stiut daca veti avea sau nu cazier chiar daca ati fi condamnat penal.

Problema dvs. se intinde dincolo de facultatea de drept deoarece inteleg ca o faceti sa profesati si nu doar pentru diploma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana condamnata penal poate intra in barou? JParice JParice Buna ziua, tanarul X care studiaza la drept si doreste sa ajunga avocat, are probleme cu legea si este obligat in anul 3 sa intrerupa facultatea fiind ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru ucidere din culpa cosmin311 cosmin311 Buna ziua ! am facut un accident de masina si am pierdut controlul volanului si m-am rasturnat cu masina de cateva ori si s-a soldat cu un deces fiind mama mea ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa- mai pot deveni avocat? florin882012 florin882012 daca sunt acuzat de omor din culpa ma mai pot face avocat? daca da, cand? care sunt conditiile multumesc anticipat (vezi toată discuția)