avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema in dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema in dezbaterea succesiunii

buna ziua
impreuna cu sora mea am mostenit un teren de 2500 mp si o locuinta de 1oo mp
cum procedam in cazul impartirii locuintei daca nici unul dintre noi nu vrea sa renunte la partea cei revine in favoarea celuilat
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 14:39, 7 Mai 2012
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila apelati la instanta. Fie dati sulta cel care ramane cu proprietatea, fie imobilul se va vinde si fiecare isi va lua din pretul vanzarii conform cotei de mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra in posesia mostenirii (apartament)? Daniel1993 Daniel1993 Buna ziua. Detin din anul 2009, 50% dintr-un apartament lasat mostenire de tatal meu decedat, 50% ii revine sorei mele prin notariat. In prezent, as vrea ... (vezi toată discuția)
In urma succesiunii dupa socrii, cumnata mea și fiul meu isi ... Victoria Adamescu Victoria Adamescu In urma succesiunii dupa socrii, cumnata mea și fiul meu isi impart averea lor... cumnata mea pretinde ca fiul meu să ii dea cota din constructii jn schimbul ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu sulta neplatita emil61 emil61 Buna seara. Impreuna cu sora mea vrem sa vindem casa si terenul de 500 mp, ramase de pe urma mamei care a decedat recent, fiind proprietara, in urma unei ... (vezi toată discuția)