avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in cartea de munca

Pot incadra o persoana in functia de inginer de sistem daca acesta nu are studii superioare si mai mult nici macar o calificare in domeniu? Va rog sa-mi dati si o lege care nu imi da voie sa angajez respectiv imi interzice incadrarea in functia de inginer de sistem.

Va multumesc
Mariana
Va rog sa studiati statele de functii si personal,conditiile de studii si stagiu pentru ocuparea posturilor de la nivelul unitatii in care lucrati si va veti convinge ca o astfel de incadrare nu este posibila(Crimar).

Manana a scris:
>Pot incadra o persoana in functia de inginer de sistem daca acesta nu are studii superioare si mai mult nici macar o calificare in domeniu? Va rog sa-mi dati si o lege care nu imi da voie sa angajez respectiv imi interzice incadrarea in functia de inginer de sistem.
>
>Va multumesc
>Mariana

>Va rog sa studiati statele de functii si personal,conditiile de studii si stagiu pentru ocuparea posturilor de la nivelul unitatii in care lucrati si va veti convinge ca o astfel de incadrare nu este posibila(Crimar)

Si daca nu exista aceste state de functii si personal, precum si conditiile de studii la nivelul unitatii???
E prima data cand aud de state de functii :-(
Va rog sa-mi dati mai multe detalii, daca puteti

Multumesc
Mariana
nu poti incadra ,deoarece o persoana care a terminat de ex. liceul agricol nu are calitatea de inginer si nu poate ocupa un post pentru care nu are calificarea necesara, indiferent de aptitudinile sale,asa cum nu il poti incadra de ex. medic.

Manana a scris:
>Pot incadra o persoana in functia de inginer de sistem daca acesta nu are studii superioare si mai mult nici macar o calificare in domeniu? Va rog sa-mi dati si o lege care nu imi da voie sa angajez respectiv imi interzice incadrarea in functia de inginer de sistem.
>
>Va multumesc
>Mariana
Vezi descrierea GRUPELOR MAJORE din Clasificatia ocupatiilor din Romania

>
>Va multumesc
>Mariana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa postul de inginer de sistem/analist programato in invatamant? elenae elenae Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema: sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)