avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... e corect?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

e corect?

am facut de curand o succesiune la apartament si masina. Apartamentul a fost evaluat la 1 miliard jumate si masina la 65 de milioane. La succesiune am fost doar eu , fratele meu si mama mea intre care s-a impartit. Eu am luat doar 140 de milioane si masina. E corect? ca nu stiu cum se calculeaza
Precizez ca succesiunea a fost pentru tatal meu care a decedat.
Cel mai recent răspuns: caponee , utilizator 19:17, 11 Decembrie 2008
Inseamna ca mai trebuia sa primiti cateva zeci de milioane. Dar... mergeti cu actele la cineva, ca e greu sa apreciez aici, sa fac eu calcule...
10 milioane imi pare cam putin, ce sa spun... Ca numai sicriul si florile costa mai mult de jumatate... Apoi, mai un gropar, mai un popa, mai o mancare acasa... Ma rog, fiecare dupa posibilitati, dar imi pare nerealista suma...
De aceea luati certificatul sa vedem ce scrie pe el...
Cum nu vi s-au dat acte? Cum ati trecut masina pe numele dv.? Cereti acum actele... ca fara ele, vorbim in bezna.
sicriul a costat 3 milioane jumatate, groparul 1 milion, popa 1.5 milioane, pomana 6 milioane . Masina nu am trecut-o pe numele meu, e inca pe numele tatalui meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - dezbatere succesorala Vasile Olteanu Vasile Olteanu In urma cu 3 luni tatal meu a decedat.Mama a decedat in 1989, dar nu am facut dezbaterea . Mai am un frate. In 1992 tata s-a recasatorit. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)
Cum deschid succesiunea in instanta marfan marfan buna ziua, am un bunic pentru care nu s-a deschis inca succesiunea. toate bunurile lui sunt insa trecute pe numele sotiei lui (bunica) si chiar, dintr-o ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez pentru a deschide un proces de succesiune ana_cristina_23 ana_cristina_23 Parintii mei au cumparat acum 7 ani un apartament,la scurt timp mama mea a decedat. Apartamentul este pe numele ambilor parinti, in momentul de fata as vrea sa ... (vezi toată discuția)