Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie. O verisoara a avut o relatie de concubinaj cu un barbat (vreme de 17 ani). S-au despartit de cateva luni. El a dat-o in judecata pentru a primi o parte din bunurile achizitionate impreuna. El a facut prin avocat o cerere de chemare in judecata pt partaj judiciar. A supraevaluat foarte mult bunurile si ceea ce a facut ca si reparatii prin casa.
Acum 2 zile el a sunat-o pe verisoara mea sa faca o tranzactie, sa se inteleaga. S-au prezentat la avocatul lui, unde s-au inteles pt o parte din bunuri si o sulta. Tranzactia trebuie sa se semneze in 29.05, in fata instantei. Ea are o copie nesemnata data de catre avocata lui.
Totusi verisoara mea se teme ca nu cumva el sa se razgandeasca si sa piarda actiunea daca nu a depus intampinare. Ce sa faca? Sa depuna intampinare? Sa depuna o declaratie ca s-a inteles cu reclamantul si ca vor semna tranzactia in instanta? Si daca el se razgandeste, ea sa ceara termen la prima infatisare pentru depunerea intampinarii? Multumim mult
Tranzactia este negociata la avocatul reclamantului. Avocatul a redactat tranzactia si i-a dat o copie sa o citeasca. Inca nu este semnata de nici o parte,