Sotul a decedat in 2000, avem 3 copii impreuna. Parinti lui au decedat ulterior .Sotul are 2 frati in viata , sora lui dupa decesul parintilor a hotarat sa treaca casa si pamantul pe ea.Ne-a cerut copii dupa buletine si certificate de nastere pe care le-am dat.Asi dori sa stiu daca poate intabula totul pe ea si lasa mostenire altcuva fara acordul scris al nostru. Va multumesc.
Buna seara. Copiii Dvs. au vocatie succesorala la succesiunea bunicilor lor prin reprezentare. intrebati-o pe cumnata Dvs. ce a facut cu actele pe care vi le-a cerut si mergeti la notariat sa verificati Daca s-a deschis succesiunea. copiii Dvs ar trebui sa dea declaratii de acceptare a succesiunii , Pt a evita sa fie decazuti din dreptul de a succede.
Tocmai acel lucru ne intereseaza pe noi,daca pot fi decazuti din dreptul de a succede doar pe baza copiilor de pe buletine si certificate de nastere.Cand le-a cerut ne-a spus ca vrea sa intabuleze totul pe ea asta fiind prin septembrie-octombrie anul trecut.In acest timp nimeni nu a chemat copii sa semneze ceva la notar sau in alta parte.Va multumesc.
Succesiune
rada78
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii cu privire la urmatoarea problema: tatal meu a fost casatorit de 3 ori iar primele 2 casnicii au rezultate 2 fete; in ... (vezi toată discuția)
Succesiune
BoangherMihaela
buna ziua.spuneti-mi va rog frumos daca sotul a decedat si nu si-a cerut o bucata de pamant ce il avea mostenire de la bunica lui eu ca sotie pot sa-l pun in ... (vezi toată discuția)