avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In legatura cu noile abonamente CFR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In legatura cu noile abonamente CFR

Buna seara. Va deranjez si eu cu o intrebare. Am auzit zilele trecute la radio, cum ca cei de la CFR, au initiat niste abonamente de 80 lei, valabile 12 luni. Aveti idee despre ce este vorba? As dori, daca se poate, mai multe detalii.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tudy23 , utilizator 22:33, 7 Mai 2012
Acesta este un forum unde se dau sfaturi juridice. Puteti gasi toate informatiile necesare pe site-ul CFR.

[ link extern ]
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Programul femeia antreprenor menacao menacao Buna seara!as vrea sa stiu unde anume ar trebui depus planul de afaceri pentru acest program,si ce pasi ar trebui urmati?va multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv lorelena1306 lorelena1306 Va rog sa ma informati in legatura cu o problema: nu am RADIO sau alte sisteme de receptionat RADIO, dar am un laptop pentru care platesc internet. As dori sa ... (vezi toată discuția)