Tatal meu detine un spatiu de 350mp, pe care, o constructie veche s-a ruinat cu multi ani in urma. Acum se pune problema de a reabilita in locul vechii case, ceva nou. A fost din chirpici, si eu, in calitate de fiu, doresc sa refac pe o suprafata de 50 mp un hol si o camera de locuit. Normal ca acum se folosesc boltari. E vorba de cca. 50 mp. intr-o curte de 350 mp. Ce ar trebui sa fac in conditiile in care exista o fundatie, un perimetru, si la iarna vreau sa locuiesc acolo. Asta pentru ca nu am unde locui. Tatal meu are 82 de ani si nu il pot implica mult in aceste demersuri. Stiu ca e vorba de ceva bani, dar nu ii pot spune asa ceva. Si eu sunt pensionar, sunt singur... Am 831 lei. De ce documente am nevoie, ce avize ca sa pot fi in normalitate. Pot reveni cu amanunte. Fiti buni cu mine ! Multumesc !
In situatia expusa in care vechea constructie "s-a ruinat cu multi ani in urma"nu poate fi vorba despre reabilita si refacere ,ci de ridicare constructe noua eventual pe vechiul amplasament
Pentru executie constructie noua in conditii legale,se impune sa va adresati cu cerere oficiala la autoritatea locala,care va emite autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Multumesc pentru atentia acordata ! Trebuie sa inteleg ca vechea documentatie nu mai e de nici un folos, si ca ar trebui sa fac toate demersurile de la zero ?