avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transport

Am urmatoarea situatie. Un client a cumparat marfa second hand din Germania. Fratele lui i-a adus marfa din Germania si nu are nici un document de transport. Pot sa fac receptie pe factura si sa introduc marfa in magazin daca nu are documente de transport. Cum putem justifica la un control de ce nu are documente de transport.
Va rog sa ma ajutati

Alte discuții în legătură

Vanzare haine second hand laura06laura laura06laura Ma poate ajuta cineva va rog. Am un client care are un magazin second hand si are posibilitatea de a aduce marfa din Germania, dar nu va avea factura. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Magazin mobila second hand ncris78 ncris78 Pentru a vinde mobila second hand adusa din Germania, ce acte sunt necesare? Este nevoie de factura pentru achizitia marfurilor? Cum se tine evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- marfa second hand marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. Am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce am de facut,contabila nu a reusit sa ma lamureasca; -am un SRL platitoare de tva-trimestrial,am ... (vezi toată discuția)