avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 112

Este necesara diploma de absovire a cursurilor de specialitate sau este suficienta si adeverinta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 06:45, 9 Mai 2012
Cititi ghidul solicitantului pentru aceste lamuriri, cat si pentru alte detalii.
[ link extern ] /
L-am citit insa parerile sunt impartite: eu inteleg ca este suficienta adeverinta, insa consilierii sustin ca fara diploma, totul e in zadar. D-voastra ce parere aveti?
Este posibil ca sa fie un criteriu de departajare la selectia dosarelor, deoarece sunt foarte multe cereri...Incercati sa aflati lamuriri de la OJDRP din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Exista vreo posibilitate de finantare? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca exista o posibilitate de finantare a unui Cabinet Individual Stomatologic recent infiintat fara activitate ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)