avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie de furt

daca eu merg la politie si dau declaratie si nu dau numele acelei persoane pt k nu am cunoscut'o si nu il acuz in mod direct de furt spun doar ca cineva din aceea clasa a stat in banca mea in urmatoarea ora ma poate da in judecata?aceea persoana a fost la politie si a dat declaratie
Cel mai recent răspuns: by-u , utilizator 01:02, 9 Mai 2012
Sa inteleg ca exista o acuzatie de furt, iar dumneavoastra ati fost chemat pentru a da declaratie in calitate de martor?
nu,tocmai ca mie mi-au disparut obiectele..dar nu am spus in mod direct am spus doar ca in ora urmatoare incabinet sa mai tinut o ora si ca au fost 2 elevi in banca unde am stat eu..asta inseamna ca ii acuz de furt? in declaratie cand am dat nu am spus ca mi-au furat ci doar ca au disparut..
Simplul fapt ca ati descris ce ati descris nu inseamna nimic.
Politia va solicita informatii si trebuie sa le indicati.
Doar daca ati mintit puteti avea probleme penale.
nu am mintit cu absolut nimic..dar una dintre persoane a spus ca ma va da in judecata si va lua despagubiri..pt k lam acuzat..dar eu nu cred k lam acuzat in mod direct..sau?
Nu l-ati acuzat pt ca nu ati vazut sa fure el.
Este doar suspect,banuit,dar nu inseamna ca este vinovat la fel cum nici nevinovat nu se stie daca este...
Se vor face cercetari...

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata pentru calomnie? fanusteff fanusteff buna dimineata am un dosar penal pt furt facut de cumnatul meu in urma cercetarilor sa dovedit ca acuzatiile sunt false in declaratia luata fata de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios - termen, despagubiri Gyodesign Gyodesign Buna ziua Am fost acuzat de furt calificat art.208,alineatul 1,209 litera.e. Dupa lungi procese cum se procedeaza pe la noi am fost scos de sub ... (vezi toată discuția)
La ce se incadreaza cand iti face un prieten plangere k i-ai furat ceva din casa??? fanus fanus as dori sa aflu mai multe detalii ce se intampla si care sunt pasii ca sa te acuze ca i-ai furat ceva din casa si cum poate sa demonstreze?? (vezi toată discuția)