avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot da in judecata pentru calomnie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot da in judecata pentru calomnie?

buna dimineata
am un dosar penal pt furt facut de cumnatul meu
in urma cercetarilor sa dovedit ca acuzatiile sunt false
in declaratia luata fata de organele de politie,dupa ce au venit la domiciliu lui si au facut constatarile de rigoare si.a retras plangerea
vin cu intrebarea pot sa il dau in judecata pt calomie sau ceva de genul?
cam ce pretentii pot face
multumesc un weekend minunat si sarbatori fericite
am uitat am fost acuzat ca i-am furat un metru ster de lemne in 10 min
i-am intrat in casa si i-am luat 1000 lei,a plecat de acasa a inchis usa si cand sa intors a gasito deschisa (sustine ca as fi avut cheie ) mai mentionez ca aree sistem de monitorizare video
Daca si-a retras plangerea nu mai puteti formula dvs. vreo plangere impotriva lui. Daca , in urma cercetarilor erati decarat nevinovat de catre parchet , aveati posibilitatea sa formulati plangere pentru denuntare calomnioasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt dante24 dante24 am fost acuzat de furt de lemne de doua ori si de fiecare data dosarele au fost incheiate de lipsa probe. a doua oara am avut perchezitie acasa si nu sa gasit ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu, concediere nedreapta,lipsire de drepturi acuzatii false si mincinoase, calomnie, defaimare Consultant Covasna Consultant Covasna Buna ziua. Sunt un fost angajat al unei banci, angajat in functia de BRANCH MANAGER. Inca de la inceputul angajarii mele, am inceput sa ud zvonuri in oras ca ... (vezi toată discuția)