avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zilierii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zilierii

societate comerciala ce are ca obiect, activitati generale de curatenie a cladirilor a angajat zilioeri care presteaza activitate in parcare carrafoure.Este legal, avand in vedere prevederea alin. al art.4 din Legea nr.52/2011? Se poate interpreta ca resoectivele locatii au calitate de terti in sensul normei legale mentionate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 8 Mai 2012
Daca este pentru activitatea de curatenie nu sunt incidente prevederile alin.5 al art.4 din legea nr.52/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate angaja zilieri? ckmaster ckmaster In luna august 2012 am fost sa depun la ITM Suceava adresa tip insotita de xerocopie dupa registrul zilierilor, conform legii zilierilor nr.52/2011. Este a ... (vezi toată discuția)
Locul prestatiei in cazul zilierilor mnicolro mnicolro Buna ziua, Detin angajati permanenti pe firma si a trebuit sa angajez in plus, zilieri pentru efectuarea unor lucrari ocazionale ,pentru care nu aveam ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii serbananca2000 serbananca2000 Daca am o societate a carei activitate principala: Cod CAEN 7311- activitati ale agentiilor de publicitate, si am incheiate contracte de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)