avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata contributie sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata contributie sanatate

Daca sunt functionar public (fiindu-mi retinuta CASS) si in acelasi timp exercit si o profesie liberala, trebuie sa platesc contributia de sanatate pentru veniturile din profesia liberala?
Cel mai recent răspuns: alinadrg81 , utilizator 10:09, 8 Mai 2012
da, respectiv 5.5% din ce ati estimat (venit-cheltuieli)...la sanatate va va trebui si o adeverinta de la locul de munca pentru a dovedi calitatea de salariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare dragos79 dragos79 Buna seara. Am si eu o problema. Sunt proaspat medic specialist si astazi mi s-a propus un contract de colaborare cu o SC.....SRL. Mi s-a spus ca Beneficiarul ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate geomarco geomarco O persoana care are un contract de munca pe perioada nedeterminata, un contract de consultanta de 2 ore si este si PFA ce contributii la fondul de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Profesiile liberale sunt obligate sa plateasca contributiile sociale? ramonia ramonia Buna ziua, Imi desfasor activitatea ca psiholog - profesie liberala reglementata prin legea 213/2004! Ma aflu intr-o situatie extrem de ambigua si anume: sunt ... (vezi toată discuția)