avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema privind Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema privind Titlul de proprietate

Buna ziua,

Am o problema cu titlul de proprietate, deoarece titularul are numele gresit trecut pe acesta.
Ce formalitati ar trebui sa fac pentru a putea remedia aceasta greseala?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:18, 8 Mai 2012
Trebuie formulată cerere de rectificare a titlului.
Dacă titlul de proprietate este eliberat în procedura Legii nt.18/1991, adresați cererea Comisiei Județene.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
ContSters103772, utilizator
Penatru raspuns concret,detaliati speta
Ce calitate si ce inters detineti dvs in aceasta problema?
Teoretic ,proprietarul titlului trebuie sa faca demersuri pentru indreptarea erorii existente in document,obligatie care revine emitentului acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea anularii tp de catre primarie MiticaMustata MiticaMustata Buna ziua! Va rog sa-mi spuneți unde găsesc publicata de către primărie anularea unui titlu de proprietate. TP a fost eliberat greșit (în 1991) - ... (vezi toată discuția)
Va rog sfat in legatura cu vecini pusi gresit in titlu de proprietate mirabela_nicu mirabela_nicu buna ziua, problema mea este ca eu am cumparat un teren si am vecini inversati,adica cel de la N e la SUD cel de la VEST la EST, greseala mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)