Buna ziua,
Am un unchi care este bolnav de T.B.C. si care este internat in spital. De aproape 2 saptamani am gasit un masor care sa mearga la el si sa-i faca masaj, platindu-i 200 lei saptamanal. Acum spune ca a vorbit cu avocatul lui si o sa ma dea in judecata deoarece eu sunt imputernicit la banci si i-am luat banii. Eu sunt nepotul lui si de 3-4 ani am grija de el , eu trebuind sa merg 10-11 ore cu trenul. Acum unchiul meu a inceput sa uite, face pe el si a trebuit neaparat sa gasesc pe cineva sa aiba grija de el, dar cand am auzit ce mi-a spus masorul am ramas masca....:O
Ce se poate intampla si ce pot sa fac in continuare ?
In temeiul deciziei ICCJ,insulta si calomnia nu mai sunt sub incidenta legii penale
Daca unchiul dvs poate sustine si poate proba ca dvs in calitatea de imputernicit la banci ati utilizat sumele financiare in scopuri contrare intereselor titularului,,exista posibilitatea ca acesta sa formuleze plangere ,urmand ca autoritatea competenta in solutionare sa dispuna incadrarea faptei si eventuale masuri legale
Nu am utilizat sumele in alte scopuri, asta pot demonstra mai ales ca o vecina de scara ii plateste toate facturile cu banii trimisi de mine. Dar de ce il intereseaza pe masor de aceste probleme care apartin de familia mea?:O Eu il platesc doar pentru 2 ore care le face la spital,
nimic mai mult..X-(
De la masor nu prea cred ca-mi da un raspuns direct, iar vecina nu este ruda cu mine, singura ruda in care a avut incredere am fost eu, iar vecina ne-a ajutat cu plata facturilor si a avut grija de apartament. De atatia ani n-am avut probleme cu nimic nai ales in orasul meu iar acum sa am probleme intr-un oras strain mi se pare o aberatie...
Probleme cu banca
dumitru1
In 2009 unchiul meu a facut inprumut la banca ptr. nevoi personale! El locuind singur,matusa este decedata de 5 ani,iar copilu lui ,adica varul meu, locueste ... (vezi toată discuția)
O mare problema.
dazanna
unchiul meu este body-guard la o discoteca.intr-o seara el si colegul lui au avut o altercatie cu 2 scandalagii,din care unchiul meu s-a ales cu ceva ... (vezi toată discuția)