avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RI la schimbarea numelui firmei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RI la schimbarea numelui firmei

Buna ziua, as dori sa intreb daca se schimba numele firmei RI ramane valabil prin emiterea unei decizii ( eventual ce trebuie sa contina decizia) sau se reface? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:43, 8 Mai 2012
Reg.Intern ramane perfect valabil chiar daca se schimba denumirea societatii ... daca doriti se poate elabora Reg.intern sub egida noii denumiri ...
Multumesc
In completare: sau pentru a nu avea nici un fel de temeri atasati regulamentului deja tiparit o copie dupa rezolutia Registrului Comertului prin care a dispus aprobarea schimbarii denumirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire proprietar la marca inregistrata Kapy Kapy Buna seara, Am o marca inregistrata pe PJ si doresc sa schimb denumirea firmei. Cum procedez cu certificatul marcii deja inregistrate pe care figureaza ... (vezi toată discuția)
Valabilitate imputernicire in cazul schimbarii denumirii firmei stanica_ruxandra stanica_ruxandra Buna ziua, O SC si-a schimbat denumirea. In acest caz, mai este valabila imputernicirea data de administrator pt director pe vechea denumire a firmei? Sau ... (vezi toată discuția)
Ssm - documente care se intocmesc la schimbarea numelui firmei. muraruana muraruana Buna ziua. Puteti sa imi spuneti, va rog, daca se schimba numele firmei trebuie sa schimbam toate actele privind securitatea si sanatatea in munca si sa trecem ... (vezi toată discuția)