buna ziua! dupa 3 ani de procese, in sfarsit s-a terminat partajul. Am legalizat hotararea definitiva si am crezut ca s-a terminat.. acum o saptamana am fost cu fata la politie sa-si schimbe buletinul expirat. mi-au cerut hotararea definitiva si copie dupa prima hotarare din fond dar pe care am atacat-o cu apel. intrebarea mea este, se poate legaliza prima hotarare desi nu este cea definitiva si irevocabila? multumesc
da, se poate legaliza hotararea instantei de fond ....se va mentiona eventual pe aceasta ca a fost modificata prin decizia civila nr.... a tribunalului....
Se poate legaliza in schimb la evidenta trebuie sa fie definitiva si irevocabila.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sfatul unui avocat
peticel
am divortat de sotul meu...pe data de 29 iunie am primit hotararea de divort...am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea buletinului dar m-i sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Eliberare ci
catalin2012
Buna ziua. Fetita mea a implinit 14 ani in septembrie 2012, noi suntem in divort (atunci se terminase fondul si era la apel, acum e terminat si apelul si s-a ... (vezi toată discuția)