avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Importul de vinuri din Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Importul de vinuri din Italia

Buna ziua,

Vreau sa colaborez cu o firma care produce vin in Italia pentru a distribui vinul lor si pe piata din Romania, insa nu stiu mai nimic despre ce presupune acest lucru din punct de vedere juridic si fiscal.As vrea sa stiu daca se poate sa lucrez ca reprezentant al firmei si ce demersuri trebuiesc facute de catre firma pentru export atat in Italia cat si in Romania, sau daca pot sa-mi fac PFA/SRL si sa import eu vinul?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Transfer actiuni firma de constructii madalinax78 madalinax78 Buna, sunt administratorul unei societati de comert import export materiale constructii si as vrea sa preiau actiunile unei firme de constructii straine activa ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu activitatea in strainatate d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ... (vezi toată discuția)