avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

buna seara, matusa mea a executat silit autoritatea pentru restituirea proprietatilor,pentru despagubirile de la lg.9/98.a primit banii insa anrp a facut contestatie.va rog sa-mi spuneti ce inseamna ,ne pot obliga sa restituim bani? executorul ne-a spus ca a respectat toate termenele.va multumim
Prin contestatia la executare se incearca anularea actelor de executare silita ...iar in cazul in care se desfiinteaza titlul executoriu sau insasi executarea silita, cotestatorul are dreptul la intoarcereea executarii silite si restabilirea situatiei anterioare. Studiati cu atentie motivele invocate in contestatie si formulati intampinare prin care sa combati cele sustinute de catre ANRP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- blocare conturi stf_stf stf_stf buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)
Contestatie anrp - viciu executor ? gigelas gigelas Buna ziua, ANRP a introdus contestatie la executare,impotriva creditorului X,solicitand: 1-anularea executarii silite disusa prin dosarul de executare ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare mobexport mobexport Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta: - in februarie 2012 am obtinut o hotarare judecatoreasca a instantei de contencios administrativ prin care ANRP ... (vezi toată discuția)