avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Licitaþie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Licitaþie

Bună seara,

Cu respect mă adresez domniilor voastre cu următoarea întrebare:în anul 2003,printr-o licitaţie ţinută în biroul executorului judecătoresc,fără ca cumpărătorii să fie la faţa locului,s-a vândut pe nevăzute jumătatea casei părinţilor mei.Pe lângă aceasta,executorul a mai vândut o altă clădire care fusese pe numele tatălui meu.Conform actului de adjudecare,executorul a vândut doar un teren de 49 de m.p.,cu toate că pe acel teren există o clădire.În actul de adjudecare este menţionat doar acel teren,deoarece,atunci,în urmă cu vreo 30 de ani,tatăl meu a construit acea clădire fără autorizaţie.

În cartea funciară a terenului,deci nu este menţionată clădirea.
Cu respect vă întreb,neavănd autorizaţie de construcţie,nu există riscul ca acea clădire să fie demolată?

Vă mulţumesc. Cu deosebit respect,Etelka Palffy

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere ethel ethel Bună ziua, Încă o dată mă adresez Domniilor Voastre cu problema mea: într-un topic anterior am relatat faptul că mama mea are coproprietari în casa ... (vezi toată discuția)
înºtiinþare de licitaþie etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Palffy Etelka,sunt din oraşul Târgu-Mureş. Cu deosebit respect mă adresez domniilor voastre cu încă o întrebare. În anul ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere etelkapalffy etelkapalffy Buna ziua Cineva nu mi-ar putea spune,ca,conform legii,o servitute de trecere cata latime si lungime/adancime trebuie sa aiba? Poate fi considerata ... (vezi toată discuția)