Buna ziua , de cateva zile ma confrunt cu o problema , care se poate rezolva insa nu se rezolva cum vreau eu ci cum vor "ei". Adica greseala neapartinand mie doresc rezolvarea problemei intr-un mod urgent si fara sa platesc nici un leu , sau daca platesc ,toate costuriile rezultate din eroarea facuta de starea civila,daca as putea prin instanta sa imi recuperez banii.A doua intrebare ar fi daca cineva a schimbat CNP-ul a cui obligatie era sa anunte ca a fost schimbat , a mea care nu am anticipat ca ar putea exista o eroare in legatura cu cnp-ul copilului sau a unei institutii publice ?? Adica practic eu am aflat dupa 1 an ca cnp-ul copilului a fost schimbat si asta a fost de la persoana careia "ii foloseam" cnp-ul...Raspunde cineva intr-o astfel de situatie??? Pentru ca in momentul de fata ma confrunt cu o serie de probleme din aceasta cauza,#-o
Nu ma revoltam pe d-voastra,imi cer scuze daca asa am lasat impresia...au fost zile tensionate si pentru mine,nu sunt genul care sa faca plangere penala,doar ca sistemul romanesc pune pe drumuri oameni nevinovati si asta ar trebui sa inceteze.Ideea era doar ca ce pot face sa urgentez putin situatia creata de niste bugetari incapabili...atata tot!!!Inca o data imi cer mii de scuze daca asa am lasat impresia.
O seara placuta
D.na nu trebuie decat sa solicitati la starea civila eliberarea unui nou certificat de nastere pentru copil in care veti avea inscris codul corect. Daca nu sunteti din localitate solicitati prin starea civila de la locul de domiciliu eliberarea certificatului. Uneori functionarii mai gresesc, dar sa nu uitam ca si ei sunt oameni.
Poate dupa prezentarea situatiei la TV, vi se va rezolva problema. Stirea am vazut-o dimineata si cred ca pina saptamina viitoare se solutioneaza.
Cit despre timpul pierdut... Romania, ca tara, a pierdut mult timp, din '89 incoace, din cauza conducatorilor. Cine ii da timpul inapoi?
asa e,deja lucrurile au inceput capete contur...dintr-o data se simplifica situatia,insa pana la aparitia in media nu existau solutii rapide si eficiente
Imi pare rau sa vad ca generalizati si va adresati cu sintagma de bugetari incapabili...Sunt multe lucruri pe care din exterior nu aveti cum sa le apreciati. Aveti idee ca in ultimii ani, dupa vestita reforma in cadrul sistemului bugetar personalul s-a injumatatit sau chiar mai rau? Va invit pe dvs sa lucrati pe un salariu de 6 milioane lunar(pe functie de studii superioare), sa va luati acasa lucrarile pentru ca la serviciu nu aveti timpul necesar in cele 8 ore de lucru, in zilele de sambata si duminica sa lucrati non-stop(ca lumea mai moare, se mai casatoreste), su nu puteti lua concediu pentru ca nu are cine sa va tina locul, lumea sa depuna actele azi si sa vrea documentul ieri, sa nu ai conditii de lucru si sa aspiri tot praful si cine mai stie ce din registrele vechi de o suta de ani, si, in final sa fiti perfect si sa nu faceti nici o greseala... Pana si robotii mai gresesc. Omul ala de v-a gresit CNP-ul e totusi un om supus greselilor. Dati cu pietre in el numai daca si dumneavoastra sunteti lipsita de pacat.
Va inteleg revolta dar cred ca exagerati.Pana la urma tot dumneavoastra recunoasteti ca sistemul e de vina...
Va invitam sa va angajati la starea civila sa vedeti cata atentie va trebuie. Ca acolo nu este posibil sa faci greseli in registre sau in certificate si apoi sa le stergi daca ai gresit anulezi tot ce ai scris si apoi o iei de la capat. In conditiile acestea pot sa apara si erori. E regretabil ce s-a intamplat dar e disproportionata reactia dvs.
Acte gresite
elenasarpe
buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite!
1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp
otonel
Salutare la toata lumea
Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine
Problema ... (vezi toată discuția)