avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Soft contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Soft contabilitate

Buna seara!

Am nevoie de un sfat in legatura cu achizitionarea unui soft de contabilitate. Domeniul de activitate al firmei este comert cu ridicata al altor masini si utilaje, si are intre 2-5 angajati, pentru inceput. Ce program imi recomandati pentru a facilita munca in firma, care sa nu fie exagerat de costisitor? Va multumesc!
Interventie moderator:

@George1962, va rog trimiteti mesaj privat utilizatorului cu denumirea softului de contabilitate. In forum este interzisa reclama.
Va multumesc pentru intelegere.:)
G.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soft contabilitate on line Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Imi poate recomanda cineva un soft de contabilitate on line bun si nu prea scump? Am vazut ca cei de la [EDITAT] au o oferta pentru firmele de ... (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)
Cursuri de specializare pentru traducãtori ContSters255120 ContSters255120 1. Site-ul x.com [EDITAT DE MODERATOR] Daca am inteles bine, cursurile pot fi achizitionate atat de utilizatorii inregistrati cat si de membrii afiliati. ... (vezi toată discuția)