avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Cursuri de specializare pentru traducãtori
Discuție deschisă în Traduceri

Cursuri de specializare pentru traducãtori

1. Site-ul x.com [EDITAT DE MODERATOR]
Daca am inteles bine, cursurile pot fi achizitionate atat de utilizatorii inregistrati cat si de membrii afiliati. Pentru membrii sunt reduceri substan?iale, [ca sa nu mai amintesc si de free webminars] Atunci - in cazul in care se urmareste achizitionarea / parcurgerea a cat mai multe cursuri de specializare, (as my intention) este mai convenabil sa fii membru Right? :) Am mai cautat pe internet cursuri de specializare (ma axez pe engleza juridica, engleză medicala, ....) dar acestea se organizează de regula doar in orasele mari. Refuz sa mai iau in calcul, pe langa taxe şi achizitionarea de cursuri şi naveta ... şi chiriile... It is a very, verylong story X- and, yet I do not have a job :stunned:(Cursuri online doar pe ATR (nimic interesant :( sau, cel putin eu nu am gasit) si pe Translegal. Dacă, vă rog ?i puteti dvs. sa-mi recomandati alte cursuri.
Va multumesc anticipat. TYIA

Interventie moderator
Va rog sa nu mai mentionati in text numele site-urilor pentru ca reprezinta reclama si acest lucru este interzis de art.2.8 din regulamentul forumului.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Pentru a nu ma repeta, gasiti in linkul urmator un raspuns referitor la cursuri ce pot fi urmate si in ce conditii.
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
Multumesc.

[Interventie moderator]

::worthy: :) site-urile recomandate sunt foarte bune
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afiliere profesionalã / achiziþionare abonament site traducãtori ContSters255120 ContSters255120 Bună ziua Permiteti-mi, va rog, sa va adresez cateva intrebari: a) Intrebari referitoare la proiecte: ... Pe site sunt postate - evident!- proiecte de ... (vezi toată discuția)
Lectii de viata raser raser [b]LECTII DE VIATA[/b] 1. Viaţa nu e dreaptă, dar tot este bună. [i][b]Life isn\'t fair, but it\'s still good.[/b][/i] 2. Când ai îndoieli, fă ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)