1. Site-ul x.com [EDITAT DE MODERATOR]
Daca am inteles bine, cursurile pot fi achizitionate atat de utilizatorii inregistrati cat si de membrii afiliati. Pentru membrii sunt reduceri substan?iale, [ca sa nu mai amintesc si de free webminars] Atunci - in cazul in care se urmareste achizitionarea / parcurgerea a cat mai multe cursuri de specializare, (as my intention) este mai convenabil sa fii membru Right? :) Am mai cautat pe internet cursuri de specializare (ma axez pe engleza juridica, engleză medicala, ....) dar acestea se organizează de regula doar in orasele mari. Refuz sa mai iau in calcul, pe langa taxe şi achizitionarea de cursuri şi naveta ... şi chiriile... It is a very, verylong story X- and, yet I do not have a job :stunned:(Cursuri online doar pe ATR (nimic interesant :( sau, cel putin eu nu am gasit) si pe Translegal. Dacă, vă rog ?i puteti dvs. sa-mi recomandati alte cursuri.
Va multumesc anticipat. TYIA
Interventie moderator
Va rog sa nu mai mentionati in text numele site-urilor pentru ca reprezinta reclama si acest lucru este interzis de art.2.8 din regulamentul forumului.
www.avocatnet.ro/content/tag...