avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amenda judiciara /PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amenda judiciara /PFA

Ma numesc Marian si am o amenda judiciara ,in valoare de 550 ron

''Suma de 550 lei pe care o aveţi de plată, pentru care aţi primit somaţia respectivă,
reprezintă o amendă judiciară În cuantum de 500 lei plus 50 reprezentând cheltuieli
judiciare, conform dosarului nr. 2292/P/2011 transmis către instituţia noastră, În data de
31.05.2011, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Prezenta nu constituie un act administrativ fiscal În sensul art. 41 din OG 92/2003,
republicată, sau act administrativ de autoritate În sensul prevederilor art.1 alin. (1) din
Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 si nu este opozabilă terţi lor.''

As dori sa stiu daca ea va fi trecuta in cazierul judiciar sau cel financiar, daca imi poate face probleme sa ma inregistrez ca PFA ,sau ce alte probleme imi poate aduce
Urgent
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
imcatalin, utilizator

Alte discuții în legătură

Somatie anaf pt impozit pe profit neplatit la o firma cu zero activitate Jane Doe Bucuresti Jane Doe Bucuresti Buna ziua, Am o firma infiintata in 2003, ca nu a avut niciun fel de activitate , deci nu a generat nici profit in toti acesti ani. Va rog din suflet sa ma ... (vezi toată discuția)
Parte finala raspuns de la anaf cosminpfa cosminpfa Am trimis o intrebare la ANAF folosind formularul de pe site si am primit un raspuns oficial cu semnatura si stampila de la Directia Generala a Finantelor ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto vs adm financiara Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Am platit in decembrie 2010 taxa auto in valoare de 2750 ron. Dupa decizia din aprilie 2011 a Curtii Europene de Justitie am decis sa cer rambursarea acestei ... (vezi toată discuția)