avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Parte finala raspuns de la ANAF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Parte finala raspuns de la ANAF

Am trimis o intrebare la ANAF folosind formularul de pe site si am primit un raspuns oficial cu semnatura si stampila de la Directia Generala a Finantelor Publice Satu Mare. Ultima propozitie a acestui raspuns este:

,,Aceasta adresa nu este act administrativ fiscal, in sensul art. 41 din Codul de procedura fiscala, sau act administrativ de autoritate, in sensul art. 1 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabila".

Ce inseamna ?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto vs adm financiara Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Am platit in decembrie 2010 taxa auto in valoare de 2750 ron. Dupa decizia din aprilie 2011 a Curtii Europene de Justitie am decis sa cer rambursarea acestei ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2012 narcis82 narcis82 Buna ziua, as vrea sa-mi recuperez banii platiti pentru taxa de prima înmatricluare a masinii personale (inmatricluata initial in Spania) in Romania. ... (vezi toată discuția)
Adresa emisa de directia impozite si taxe locale este un act administrativ? bamac bamac Buna ziua tuturor! Daca este cineva in masura sa ma lamureasca si pe mine cu o problema, i-as fi recunoscator. Ma intereseaza daca o adresa emisa de Directia ... (vezi toată discuția)