avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Parte finala raspuns de la ANAF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Parte finala raspuns de la ANAF

Am trimis o intrebare la ANAF folosind formularul de pe site si am primit un raspuns oficial cu semnatura si stampila de la Directia Generala a Finantelor Publice Satu Mare. Ultima propozitie a acestui raspuns este:

,,Aceasta adresa nu este act administrativ fiscal, in sensul art. 41 din Codul de procedura fiscala, sau act administrativ de autoritate, in sensul art. 1 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabila".

Ce inseamna ?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto vs adm financiara Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Am platit in decembrie 2010 taxa auto in valoare de 2750 ron. Dupa decizia din aprilie 2011 a Curtii Europene de Justitie am decis sa cer rambursarea acestei ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2012 narcis82 narcis82 Buna ziua, as vrea sa-mi recuperez banii platiti pentru taxa de prima înmatricluare a masinii personale (inmatricluata initial in Spania) in Romania. ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara /pfa imcatalin imcatalin Ma numesc Marian si am o amenda judiciara ,in valoare de 550 ron ''Suma de 550 lei pe care o aveţi de plată, pentru care aţi primit somaţia ... (vezi toată discuția)