avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura bilant

buna ziua!
am o nelamurire in legatura cu trimiterea bilantului cu semnatura electronica: la sectiunea intocmit apare numai numele si calitatea, fara semnatura?#-o semnatura electronica este pe numele administratorului firmei.
multumesc
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 09:14, 10 Mai 2012
In formularele de bilant va apare numai numele si calitatea persoanei care a intocmit bilantul. Semnatura electronica va apartine persoanei care o detine si are dreptul de a semna electronic pentru firma respectiva.
va multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa semnatura declaratii? dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Revin cu o intrebare, am o firma in insolventa din ianuarie 2012. Am primit o comunicare care spune ce se ridica dreptul de administrare al ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)