Posed un garaj cumparat cu tot cu teren ,lipit de zidul lateral dreapta exista o magazie pe care altcineva a cumparato tot din aceeasi curte de unde am cumparat si eu garajul.Acesta a "reparat " magazia ,in fapt construind nou cu bca si aplicand si o mansarda acestei magazii fiind astfel cu aprox. doi metri mai inalta decat garajul meu.Problema este ca vecinul' acesta si-a facut acoperisul "magaziei" sale in doua ape; o apa care vine pe stinga(adica pe garajul meu),si o apa pe dreapta(adica in curtea de unde a cumparat locul.;iar sageacul casei lui intra deasupra garajului meu cu aprox 50 cm.In cazul in care doresc sa inalt garajul nu am posibilitatea de sageacul lui,sa nu mai vorbesc de zapada care cade toata la mine pe garaj.am anuntat inspect. in constructii si sau facut ca ploua mi-au raspuns ca nu e nici o problema e totul ok.Poate pentru ei este oK dar pentru mine nu.Ce pot face?pot sa-l oblig cumva?am vreo lege de partea mea?
In cazul in care a-si lua o drujba si asi taia tot sageacul vecinului care este deasupra garajului meu ,s-ar chema disrugere sau s-ar chema ca fac ce doresc pe proprietatea mea?
Magazie linga gard
burvic67
Buna ziua
Nu sunt un adept al rezolvarii micilor divergente cu vecinii in instanta ,dar vreu sa stiu daca e bine sau nu
Anul trecut am ridcat un zid pe ... (vezi toată discuția)