avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare nume societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare nume societate

Societatea si-a schimbat denumirea. Ce trebuie facut pe linie de resurse umane? De la ITM mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la ei cu fisierul si sa transmit revisalul. Trebuie facute si acte aditionale pentru fiecare salariat? Cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 9 Mai 2012
In principiu, nu trebuie facute acte aditionale la c.i.m. ... schimbarea denumirii societatii nu necesita acordul salariatilor ... se poate face o decizie a angajatorului care se va aduce la cunostinta salariatilor - acestia putand semna de luare la cunostinta pe un tabel anexat la decizie.

In registrul modificati numai datele angajatorului si apoi generati fisierul care se va depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate madalina_florina madalina_florina Buna ziua, Daca am modificat doar denumirea unei societati (restul datelor ramanand aceleasi) trebuie sa faceam acte aditionale la contractele individuale ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate apetra apetra ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de ... (vezi toată discuția)