avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme la ITM cu cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme la ITM cu cartea de munca

Firma la care lucram si-a incetat activitatea si am nevoie de cartea de munca pentru a ma inscrie la somaj. Au trecut deja doua luni de cind angajatorul a depus la ITM toate actele necesare inchiderii CM dar cind m-am dus sa-mi ridic cartea de munca inspectorul mi-a spus ca este la casa de pensii pentru scanare si mai poate dura citeva luni. Ce sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 12:22, 25 Decembrie 2008
Mergeti la Casa de Pensii cu numarul de cutie si solicitati-le carnetul de munca. Numarul de cutie il luati de la inspectorul ITM.
Carnetul de munca se poate ridica de la casa de Pensii in baza unei cereri si a numarului de cutie.
Formulati cererea in atentia Directiei/Serviciului stagii de cotizare din cadrul Casei de Pensii. Eventual, incercati sa-l "deranjati" pe directorul sau pe seful de serviciu de la stagii cu rugamintea dvs., problema pe care o aveti justifica aceasta interventie!
Am fost la Casa de pensii si mi-au zis ca au trimis cartea mea de munca inapoi la ITM din data de 10.07.2008 si mi-au dat si numarul cutiei. Problema este la ITM unde inspectorul care se ocupa este ori incompetent ori fara nici un chef de munca. Nu stiu cum sa-l conving sa se ocupe de cartea mea de munca sau la cine altcineva sa ma adresez.
Mergeti la sefa de sector de care apartine acel inspector si explicati situatia ...

Alte discuții în legătură

Eliberarea carnetului de munca mariusbrancoveanu mariusbrancoveanu Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca pierdute de catre itm - solutia? ContSters37581 ContSters37581 Ma puteti ajuta cu un articol de lege din care reiese ca nu se predau carnetele de munca decat pe baza de proces verbal (sub semnatura)? ITM-ul o tine una si ... (vezi toată discuția)