avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare de la sistemul centralizat de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare de la sistemul centralizat de incalzire

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: locuiesc intr-un bloc ANL si am dori sa ne debransam ( suntem mai multe apartamente din bloc) de la sistemul centralizat de incalzire din mai multe motive ( neasigurarea conditiilor minime de trai( cand au fost -20 grade C nu au dat caldura sau au dat ziua si noaptea nu) si sa nu mai spunem de facturile mari de plata). Am inteles ca in iarna care a trecut, 2011-2012, a fost un apar. din blocul alaturat ( tot ANL) care s-a debransat. De la asoc. de prop. la care suntem afiliati in prima etapa ni s-a spus ca se vor accepta cerererile, dar acum au venit ca ADDP nu ne mai da acordul. Ce procedura avem de urmat? Multumesc anticipat.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:17, 10 Mai 2012
Concret care este temeiul legal prin care este justificat refuzul de debransare de la sistemul centralizat?
Nu au specificat temeiul legal, la fel ca atunci cand am facut cerere in numele blocul catre asociatia de proprietari la care suntem afiliati sa ni se arate actele in baza in care s-a intocmit centralizatorul de plata la intretinere, in prima faza au fost de acord, apoi au zis ca au uitat sa aduca actele iar cand au vazut ca insistam au venit si au zis ca le interzice juristul de la ADPP.. O zi buna.
Daca acolo sunteti chiriasi, este normal sa dansati cum va canta proprietarul , fara nici o discutie. Legea o face muschii lui, in apartamentul a carui stapan este (statul). Tot ce puteti face este sa insistati sau sa pregatiti ,, roumennien spaga''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli dupa debransare merwill1984 merwill1984 Context: locuiesc intr-un bloc cu centrala proprie si m-am debransat recent de la caldura si apa calda. pana la debransare plateam reparatiile la centrala de ... (vezi toată discuția)
Rebransare si renuntare la contoare apa calda ewe ewe Buna ziua, In cadrul asociatiei avem un apartament care este debransat de la energia termica de prin 2000, cand cu o simpla cerere la societatea de ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)