avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL DATA INCETARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL DATA INCETARE

Referitor la incetarea CIM: daca de exemplu pe decizie se scrie ...incepand cu data de 11.05.2012 atunci operarea incetarii in revisal se face pe 11, transmiterea pe 11 iar salariatul este inca la munca in acea zi. Corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 9 Mai 2012
Nu. Salariatul incepand cu acea data nu mai e pontat.
Nu scrie nicaieri ca ziua incetarii raportului de munca este zi nelucratoare ...
Daca e sa o luam logic asa e, cim poate inceta si dupa orele de program, dar eu am avrut vreo 2 inspectori care au accentuat ca in momentul in care se face decizia de incetare salariatul nu mai trebuie pontat. Ce sa zic...practica ne omoara...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
coca_lb, utilizator
Bine dar ca sa fie corect in sensul ca vineri(11) e la munca si de luni(14) nu mai vine ce data se scrie pe decizie? 14? se transmite revisal vineri cu data incetarii 14?

Scuze, dar vreau sa fie bine facut totul!
Nu am avut probleme de acest gen, avand in vedere ca se poate indica oricand principiul de drept : Ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus = Unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem.

Care este data incetarii raportului de munca, aceea este data transmiterii revisalului ...daca data incetarii este 11.05..transmiterea se face in data de 11.05.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal miruna82 miruna82 Buna ziua, Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare cim alexandra24 alexandra24 Buna ziua,am un salariat care a facut cerere cfp cu data de 31.10 pana la 02.11.,decizia de incetare a suspendarii o voi face cu data de 03.11(prima zi ... (vezi toată discuția)
Un angajat cu doua cim la acelasi angajator. soso2363 soso2363 Un angajat cu CIM norma intreaga si CIM cu timp partial de lucru (4 ore)la acelasi angajator. Pentru CIM cu timp partial este trimis in delegatie in ... (vezi toată discuția)