avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul individual de munca

Cand inchei un contract individual de munca pentru un angajat lasi toate frazele din modelul recomandat, indiferent daca au sau nu sens raportat la functia respectivului. Mai exact, insiri toate criteriile si pentru functii de executie si pentru functii de conducere? Conditiile de munca si conform Legii nr. 31/1991 si Legii nr. 263/2010? Toate sporurile fara nici un comentariu? Toate masurile de securitate? Intreb pentru ca nu e nimic clar acolo si ITM-ul le inregistreaza asa, iar eu nu l-as semna...
Cel mai recent răspuns: DanielaNicolas , utilizator 14:27, 9 Mai 2012
Clar este ca model recomandat, ramane ca specialistul RU sa-l adaptaze la postul, conditiile si cerintele concrete in care va fi angajata persoana.
ITM-ul nu mai inregistreaza c.i.m. incepand cu data de 01.01.2011 ... modelul-cadru poate fi modificat, in baza principiului libertăţii de voinţă. Potrivit caruia, persoanele fizice sau juridice au dreptul să încheie contracte în mod liber.
multam mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului individual de munca Acoman Acoman Buna ziua. Ma numesc Alina Coman si tocmai am obtinut primul post de Referent Resurse Umane, sunt la inceput de drum in aceasta cariera. Voi fi singura ce se ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept raport serviciu functionar public pentru la implinirea conditiilor cumulative de pensioare limita varsta ciancu ciancu Buna ziua, Aş dori să-mi spuneţi cum trebuie procedat în cazul incetării de drept a raportului de serviciu al funcţionarului public care implineşte ... (vezi toată discuția)
Asistent radiologie madalinabadescu madalinabadescu buna ziua! lucrez ca asistent de radiologie intr-un cabinet privat. am doua nelamuriri. mai este in vigoare legea nr.31/1991 conform careia lucratorii din ... (vezi toată discuția)