avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 220
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 220

Buna ziua!
In septembrie 2011 am inchiriat un apartament cu 150 lei/luna. Am inregistrat contractul de inchiriere la finante, am platit suma ce se calculase drept impozit pe venit, iar acum trebuie sa depun declaratia 220. De la finante mi s-a spus ca declaratia se depunea daca contractul era incheiat in euro. Mi se pare ciudat acest raspuns. Imi este teama ca daca nu depun declaratia, platesc amenda.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Impozitare Stefan Ioana Stefan Ioana Buna ziua Am o intrebare punctuala asupre impozitarii: Sotul meu ,pensionar detine impreuna cu mine un apartament pe care vrem sa il inchiriem! Contractul ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din contract de inchiriere carmencita76 carmencita76 buna ziua.am un apartament inchiriat .Contractul de inchiriere are data de inceput in 01.09.2017.cand l-am inregistrat la finante am depus declaratia 220 si ... (vezi toată discuția)
Impozitul din inchiriere imobiliara ContSters70318 ContSters70318 In cazul in care sursa de venit a unei persoane provine din dreptul de proprietate(chirie) iar valoarea acesteia nu depaseste venitul minim garantat,mai ... (vezi toată discuția)