avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venit din contract de inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venit din contract de inchiriere

buna ziua.am un apartament inchiriat .Contractul de inchiriere are data de inceput in 01.09.2017.cand l-am inregistrat la finante am depus declaratia 220 si am platit anticipat tot impozitul si cass-ul datorat pe anul trecut.Va rog frumos sa imi spuneti in anul 2018 cand trebuie sa platesc impozitul pe anul acesta si ce declaratii trebuie sa depun sau daca mai trebuie sa depun o declaratie pentru anul trecut.Contractul de inchiriere este in lei.
multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa dupa infiintare florinf69 florinf69 buna seara, sunt florin si vreau sa fac un PFA, ma ocup cu obiecte hand-made. am studiat primii pasi pentru infiintare, m-am lamurit. dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din chirii Spat Spat Buna ziua.Sunt cetatean cu dubla cetatenie si am 2 apartamente care incepind cu luna aprilie vor fi inchiriate ca spatii comerciale.Azi inputernicita mea a ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 filicanet filicanet Buna ziua! In septembrie 2011 am inchiriat un apartament cu 150 lei/luna. Am inregistrat contractul de inchiriere la finante, am platit suma ce se calculase ... (vezi toată discuția)