avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor reintregire salarii bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor reintregire salarii bugetari

Buna ziua
Lucrez intr-o institutie de stat si sunt insarcinata. La sfarsitul lunii noiembrie ar trebui sa nasc. Dupa parerea dvs. in decembrie s-ar reintregi salariul in transa a doua, conform spuselor noului guvern. La momentul respectiv eu mai beneficiez de aceasta modificare sau nu se mai aplica dupa momentul nasterii?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 9 Mai 2012
Da, beneficiati de aceasta reinteregire a salariului indiferent daca sunteti sau nu in concediu medical ... daca reintregirea din decembrie va gaseste in c.m. , atunci aceasta se va opera la terminarea concediului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu lehuzie / concediu crestere copil alina.m alina.m Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata, urmand sa nasc luna acesta / inceputul lui decembrie. Am intrat in concediu prenatal cu 84 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani Gia Surdu Gia Surdu Buna ziua. In acest moment sunt acasa in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. Acest concediu se termina in luna noiembrie a ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu cresterea copilului s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am o prietena care este insarcinata in 7 luni si are o mica dilema: in prezent este angajata cu contract pe perioada determinata din decembrie ... (vezi toată discuția)