Buna ziua. Am o problema la care incerc de ceva timp sa-i gasesc rezolvare. Am un vecin la etajul 8 (eu locuind la etajul 7) care fumeaza pe geamul dormitorului si tot fumul de la tigara imi intra in casa. Am incercat sa stam de vorba cu el, la administratie, cu mama lui, dar niciun rezultat. Fie vara, fie iarna, el sta pe geamul dormitorului si fumeaza, am ajuns sa-i cunosc si programul de la serviciu, respectiv vine la 17.30, se culca dupa 00.00 si se scoala la 7.30 dimineata. Si stiu pentru isi face prezenta simtita prin sunete, foarte puternice sunete, ma refer la tuse. Dar cel mai deranjant aspect este cel legat de fumul de tigare. Situatia s-a schimbat mai ales de cand s-a nascut baietelul nostru care este expus la acest lucru. Nu pot sa stau tot timpul cu geamul inchis.
Rugamintea mea este daca imi puteti furniza ceva baza legala pentru a rezolva cumva problema. Sunt constienta ca nu am cum sa-i interzic sa fumeze la el in casa, dar nici nu cred ca familia mea si copilul meu in mod deosebit, suntem obligati sa fim fumatori pasivi. Cred ca fiecare dintre noi are dreptul la sanatate si fiecare are dreptul de a trai intr-un mediu sanatos.
M-ar mai interesa si la ce institutii ale statului ma pot adresa in legatura cu aceasta problema.
Deobicei fumul urca,nu inteleg cum vine de la 8 la etajul 7.Mutati-va in alta camera cu copilul sau tineti geamul deschis cand vecinul e la servici,ca tot ii stiti programul,asa e la bloc,de la unul miroase a tigari de la altul a mancare,daca nici la el in casa nu are voie sa fumeze,atunci unde ?
@LupsaLucia,
saluatre , am si eu aceiasi problema aproape numai ca nu avem copil inca , si la mine se urca fumul in bucaterie si in camera unde dorm , daca afli ceva terog anunta si pe mine la (pavel8d@yahoo.com), multumesc