avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva presedintelui de complet pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva presedintelui de complet pentru comportamentul avut atunci cand am tulburat solemnitatea sedintei de judecata

Afalndu-ma in sala de judecata, avand o varsta la care mai greu stapanesc tastele mobilului, crezand ca acesta este oprit am fost apelat, am incercat cat am putut de repede sa opresc si mobilul dar sa parasesc si sala, moment in care doamna presedinta judecator, mai rau ca la mahala a inceput sa tipe la mine si facandu-ma cum i-a venit dansei la gura aia "scolita"de m-am simtit ultimul om. Intrucat pana sa patesc acest lucru am asistat si la alti cetateti ce in acea zi nefasta au trebuit sa dea ochii cu judecatoarea si nu putini au fost cei care au fost pusi la zid de catre aceasta fiind umiliti, va rog frumos sa ma indrumati unde pot depune o plangere privind comportamentul acestui judecator care, categoric nu a auzit de vorba batraneasca cu cei 7 ani de acasa? Va multumesc!
Parerea mea este ca va pierdeti timpul ,incercati pe viitor sa respectati solemnitatea sedintei.
Plangerea o puteti adresa Consiliului Superior al Magistraturii.
La CSM depuneti plangerea.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
Stefan Bicov, Avocat
Plangerea se poate adresa catre CSM, insa cu mici sanse de succes. Ce veti aduce ca probe in sprijinul dumneavoastra? Veti solicita cumva presedintelui instantei eliberarea inregistrarilor ambientale? Veti solicita citarea jandarmului de serviciu (poate nici nu era in sala) sau a avocatilor care pledau? Mai ales ca pe toate zidurile sunt anunturi cum ca este interzisa folosirea telefonului mobil in sala de judecata. Pe cale de concluzie aveati obligatia suprimarii zgomotului inainte de a intra.
Poate judecatoarea a sarit calul, fiind obosita. Dar aveti si dvs o mica parte de vina. Pe fiecare hol scrie foarte mare ca telefonul mobil este interzis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfractiuni de audienta - ascultatul la casti de pe telefon in mod silentios eusaisapte eusaisapte Buna ziua, un grup restrans de judecatori s-au vorbit sa ma hartuiasca pentru ca unuia dintre este urmarit penal in urma plangerii penale care am formulat-o ... (vezi toată discuția)
Nedumerire ethel ethel Anul trecut, în luna aug., mi-am dus mama de 81 de ani la băile sărate aflate la cca 6 km de orașul nostru.Mențonez faptul că mama este o ... (vezi toată discuția)